In de natuur kom je sneller tot ontspanning en in contact met je zelf. Door al wandelend gecoacht te worden kom je letterlijk in beweging. Wandelen heeft een bijzondere kracht, al wandelend worden gedachten en gevoelens puurder en ontstaat structuur. Je krijgt je doel helder en gaat er mee aan de slag. Je ziet door de bomen het bos!

Verschil tussen Coaching en Counselling
Coaching is een vorm van persoonlijke begeleiding gericht op effectief gedrag in privè- en werksituaties. Coaching gaat over in counselling als er vragen of problemen zijn van emotionele aard.

 

In Engeland en Amerika is Counselling een veel gebruikte kortdurende vorm van psychosociale en emotionele hulpverlening. Ook in Nederland ontstaat steeds meer bekendheid. In 1997 werd de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling (ABvC) opgericht. Wil je meer weten over Counselling klik dan hier. Counselling

 

Counselling helpt!

Persoonlijke Counselling kan je helpen om de balans in jezelf en het leven terug te vinden en je klachten te verminderen. Een registercounsellor ondersteunt en begeleidt je professioneel en persoonlijk bij moeilijke of pijnlijke situaties in je leven. Samen ga je op zoek naar jouw effectieve manier om met problemen om te gaan en oude ballast op te ruimen. Een persoonlijke aanpak waarbij jij centraal staat.

Het resultaat is dat je daarna bewuster in het leven staat, weet wat je talenten, hulpbronnen en purpose zijn en vol passie je levenspad kunt vervolgen Alle ondersteuning is op basis van gelijkwaardigheid, vertrouwen en geheimhouding.

 

Ik ben Registercounsellor ABvC®

 

 

^ Naar boven