In de natuur kom je sneller tot ontspanning en in contact met je zelf. Door al wandelend gecoacht te worden kom je letterlijk in beweging. Wandelen heeft een bijzondere kracht, al wandelend worden gedachten en gevoelens puurder en ontstaat structuur. Je krijgt je doel helder en gaat er mee aan de slag. Je ziet door de bomen het bos!

Natuurcounseling

 Wandelen In de natuur, natuurcounselling 

De gesprekken vinden al wandelend plaats in de verkwikkende en inspirerende natuur.

De natuur is een prachtige spiegel en metafoor voor het leven. Zaaien, bloeien, oogsten en weer loslaten zijn in de natuur heel vanzelfsprekende processen. Ieder seizoen heeft zijn eigen kwaliteit. Zo kunnen we ook naar veranderingen in ons eigen werk- en privé leven kijken. De enige zekerheid in de natuur is dat alles steeds verandert!

De uiterlijke natuur helpt je weer contact maken met je innerlijke natuur. En al bewegend bereik je al snel je gewenste resultaat. 

Trek je wandelschoenen aan en wandel mee!

 

 

Mindfulness groepswandelingen op aanvraag

In onze drukke leefwereld wordt het steeds moeilijker om innerlijke rust te vinden. Hoe doe jij dat stilte zoeken en luisteren naar jezelf?

Kom genieten van de kracht van stilte èn aandacht tijdens een Mindfulness wandeling. Ervaar hoe de stiltewandeling in de natuur ontspant, inspireert en je hoofd helder maakt.

 

 

^ Naar boven