In de natuur kom je sneller tot ontspanning en in contact met je zelf. Door al wandelend gecoacht te worden kom je letterlijk in beweging. Wandelen heeft een bijzondere kracht, al wandelend worden gedachten en gevoelens puurder en ontstaat structuur. Je krijgt je doel helder en gaat er mee aan de slag. Je ziet door de bomen het bos!

Wandelcoaching Delft en omgeving

 

Wandelen In de natuur 

De gesprekken vinden al wandelend plaats in de verkwikkende en inspirerende natuur.

De natuur is een prachtige spiegel en metafoor voor het leven. Zaaien, bloeien, oogsten en weer loslaten zijn in de natuur heel vanzelfsprekende processen. Ieder seizoen heeft zijn eigen kwaliteit. Zo kunnen we ook naar veranderingen in ons eigen werk- en privé leven kijken. De enige zekerheid in de natuur is dat alles steeds verandert!

De uiterlijke natuur helpt je weer contact maken met je innerlijke natuur. En doordat beide hersenhelften actief zijn bij wandelcoaching bereik je al snel je gewenste resultaat. 

Trek je wandelschoenen aan en ervaar de rust en de ontspanning van de natuur.

 

Wil je meer weten over onderzoek en advies over natuurbeleving en gezondheid? Kijk dan eens op de site van Agnes van den Berg, omgevingspsycholoog en hoogleraar natuurbeleving Groningen. www.agnesvandenberg.nl

 

^ Naar boven