Innerlijk rijk door rust, reflectie en resultaat.

Werkwijze

Kennismakingsmakingswandeling/intake

We maken al wandelend kennis met elkaar zodat je kunt ervaren of er een klik is en vertrouwen en of mijn werkwijze je aanspreekt.

We verkennen je vraag voor begeleiding en bespreken het traject wat bij je past. Jij staat centraal met jouw gevoelens, wensen en verlangens.

Traject

Een traject in de natuur bestaat afhankelijk van je vraag, meestal uit 4 tot 10 wandelsessies van 1,5 uur. Samen formuleren we het doel dat je aan het eind van het traject bereikt wilt hebben.

We gaan in gesprek over je belemmeringen, je gedrag, je persoonlijke drijfveren en successtrategieën. Verder maken we gebruik van lichaamsgerichte oefeningen, wandelmeditatie, visualisatie, ademhalingsoefeningen, oefeningen met de natuur als spiegel en NLP-interventies. Door alle gesprekken en ervaringen komen je hoofd, je hart én je lichaam in actie en ga je stap voor stap vooruit. 

  

Resultaat

Je krijgt gedurende het traject steeds meer inzicht in jezelf en vindt weer de energie om jouw belangrijke levensdoelen te bereiken.

 

 

Algemene voorwaarden

Klachtenreglement

privacyverklaring

 

 

Stel je hebt ondanks mijn respectvolle inzet een klacht en we komen in een gesprek niet tot een oplossing, dan ben ik aangesloten bij de SCAG waar je met je klacht terecht kunt. Dat is het centrum voor klachten- en geschillen in de complementaire zorg

^ Naar boven