Elmie Zandbergen 

Mijn levensmissie is nieuwe vitale wegen bewandelen en mensen laten fonkelen.

Elmie

Ik ben Elmie Zandbergen, geboren in 1960, getrouwd en ik heb twee prachtige volwassen dochters. Ik werk ruim 30 jaar in het basisonderwijs. Sinds 2011 heb ik mijn eigen praktijk als registercounsellor ABvC en begeleid ik mensen al wandelend in de natuur.

Ik geniet van langzaam lopen in de branding van de zee of stil zitten met mijn ogen dicht in een zonnig bos. Ik ervaar dan een natuurlijke staat van zijn, van geluk. Het lijkt zo simpel om dit gevoel vast te houden. Vaak ben ik daar op mijn levenspad weer vanaf gedwaald. Ook ik ken uit eigen ervaring tegenslagen. Ik ben ze echter gaan zien als kansen en keuzes om steeds meer te worden wie ik werkelijk ben.

Na een stressvolle periode van gecontroleerd overleven en een Burn-out ben ik de weg ingeslagen naar een ontspannen en doorleefd leven. Ik zie het leven als een spel, een dans tussen je eigen binnenwereld en de buitenwereld om je heen. Mijn hart ligt op het pad van duurzaam leren, ontwikkelen en veranderen. 

Ik ben opgeleid bij de Academie voor Counselling en Coaching met als specialisaties Stress/Burnout, Wandelcoaching/natuurcoaching. Ik ben geregistreerd lid van de Algemene Beroepsvereniging voor Counselling. Mijn kwaliteiten zijn luisteren, inlevingsvermogen en intuïtie. Op een natuurlijke manier nodig ik je uit om weer in contact te komen met jezelf.

Wil je meer over mij weten kijk dan op mijn LinkedIn profiel Elmie of maak een afspraak voor een kennismaking.

^ Naar boven