Wandelfoto

Een ontmoeting met jezelf maakt je leven rijker

Elmiecoaching biedt Counselling al wandelend in de natuur 

Counselling is een kortdurende vorm van individuele psychosociale begeleiding, geschikt voor volwassenen, jongvolwassenen en studenten

Als register Counsellor ABvC begeleid ik je bij stress, Burn-out, hooggevoeligheid, onzekerheid, rouw, verlies of emotionele problemen.

  

Neem jezelf en je klachten serieus en voorkom erger. Stel niet langer uit, maak een afspraak en laat je inspireren door de natuur. Ga op weg naar een gezond, vitaal en gelukkig leven, ondanks tegenslagen in het leven.

De meeste cliënten voelen na één wandeling al verlichting doordat ze anders gaan denken en anders gaan doen. Kom het gewoon ervaren wat een frisse wind door je haren en je leven doet!  

 

Graag loop ik een stuk met je mee op jouw unieke pad. Ik begeleid je naar een liefdevolle verbinding met jezelf zodat je vol zelfvertrouwen 100% puur jezelf kunt zijn.

Maak een afspraak voor een plan op maat. 

 

 

Nieuws:    

De wereld staat op zijn kop. Feiten kun je niet veranderen maar hoe ga je om met je angst, frustratie, verlies of Long Covid? Je hebt meer mentale kracht dan dat je denkt! Dat is heel goed in de natuur te ervaren. Welkom voor een wandeling op maat.

 

Mijn buitenkantoren in Delfgauw en Epe op de Veluwe hebben prachtige herfstkleuren. Je bent van harte welkom voor een kennismaking.  

Een wandelsessie op de Veluwe is ook heerlijk in combinatie met een overnachting in een natuurhotel of natuurhuisje.

https://www.dewitteberken.nl/

https://www.natuurhuisje.nl/vakantiehuisje/43957

Of misschien wil je wel een echte natuurretraite https://thanksforthetrip.com/trip/rustgevende-retraite of heb je behoefte aan een  me-time-winter-weekeind https://www.witteberken.nl/nl/arrangementen/me-time-arrangement/  

 

  

Op 8 april 2021 werd het collectief van wandelcoaches gelanceerd. https://wandelcoaches.nl/ Je kunt nu overal in Nederland bij een ervaren wandelcoach terecht. Lees ook mijn nieuwe Blog over code geel in organisaties, geschreven voor wandelcoaches.nl

Wandelcoaching is heerlijk en werkt fantastisch. Een frisse wind door je haren en je leven, samen ontspannen op pad naar het doel wat je wilt bereiken.

Agnes van den Berg is omgevingspsycholoog en hoogleraar natuurbeleving aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij deed onderzoek naar de effecten van wandelcoaching. Ze heeft in haar onderzoek aangetoond dat wandelcoaching werkstress en burnout klachten vermindert en bevlogenheid en zelfvertrouwen verhoogt. Het is onlangs gepubliceerd in het Journal of Environmental Psychology onder de titel “Walk it off”. http://www.agnesvandenberg.nl/

   

   

Een journaliste van het AD heeft met me meegelopen. Lees hier het artikel van 9 april 2019:

https://www.ad.nl/delft/wandelcoach-praat-wandelend-over-stress-angsten-verdriet-of-verlies~adced65b/

   

  

Nieuwsbrief met tips hoe om te gaan met stress

Wanneer je deze regelmatig wilt ontvangen stuur dan even een mailtje naar info@elmiecoaching.nl

 

^ Naar boven