Wandelfoto

Een ontmoeting met jezelf maakt je leven rijker

Ben je een ondernemende actieve vrouw en verlang je naar rust en ruimte? 

 

Misschien ben je wel heel erg moe, heb je een vol hoofd, slaap je slecht, pieker je veel, leg je de lat hoog, sta je altijd "aan" en ervaar je veel "moeten" en een kort lontje?

Neem jezelf en je klachten dan serieus. Te veel stress is een killer van je immuunsysteem en kan uitmonden in een langdurige Burn-out.

 

Als register Counsellor ABvC begeleid ik je al wandelend in de natuur. Mijn aanpak is holistisch met humor, persoonlijk en oplossingsgericht. Na één wandeling voel je al verlichting en ontspanning doordat je anders leert denken en doen.

 

Je bent van harte welkom voor een kennismaking in de natuur.

 

 

Nieuws

 

Workshop op zaterdag 28 september 2024

60 + en dan?

Gun jezelf een vakantiedag op de Veluwe, stilstaan en vooruitblikken met andere levenswijze vrouwen. Al wandelend vanuit Witte Berken Natuurhotel Epe met een heerlijke ecologische lunch.

Heb je interesse of wil je meer weten, stuur me dan een mailtje iinfo@elmiecoaching.nl 

 

 

Dichter bij de Natuur

"Dichter bij de natuur" is het kerverse makkelijk leesbare boek van Agnes van den Berg waarin ze de resultaten deelt van haar wetenschappelijk onderzoek naar de rustgevende en gezonde effecten van de natuur

Agnes van den Berg is omgevingspsycholoog en verbonden aan de Universiteit van Twente. Ze is gespecialiseerd in onderzoek naar natuur en gezondheid en deed ook onderzoek naar de effecten van wandelcoaching. Ze heeft aangetoond dat wandelcoaching werkstress en burnout klachten vermindert en bevlogenheid en zelfvertrouwen verhoogt. http://www.agnesvandenberg.nl/ 

 

Je kunt me volgen op LinkedIn, Instagram. twitter of Facebook 

Wanneer je 2 x per jaar een inspirerende nieuwsbrief wilt ontvangen stuur dan een mailtje naar info@elmiecoaching.nl

De laatste gaat over het Japanse concept kaizen

 

^ Naar boven