Wandelfoto

Een ontmoeting met jezelf maakt je leven rijker

Elmiecoaching biedt Counselling al wandelend in de natuur 

Counselling is een kortdurende vorm van individuele psychosociale begeleiding, geschikt voor volwassenen, jongvolwassenen en studenten

Als register Counsellor ABvC ben ik gespecialiseerd in stress en Burn-out

Ik begeleid je ook bij hooggevoeligheid, rouw en verlies of emotionele problemen.

  

Neem jezelf en je klachten serieus en voorkom erger. Stel niet langer uit, maak een afspraak en laat je inspireren door de natuur. Ga op weg naar een gezond, vitaal en gelukkig leven, ondanks tegenslagen in het leven.

De meeste cliënten voelen na één wandeling al verlichting doordat ze anders gaan denken en anders gaan doen. Kom het gewoon ervaren wat een frisse wind door je haren en je leven doet!  

 

Graag loop ik een stuk met je mee op jouw unieke pad. Ik begeleid je naar een liefdevolle verbinding met jezelf zodat je vol zelfvertrouwen 100% puur jezelf kunt zijn.

Maak een afspraak voor een plan op maat. 

 

 

Nieuws:   

Mijn buitenkantoren in Delfgauw en Epe op de Veluwe zijn prachtig fris en groen. Je bent van harte welkom voor een kennismaking. 

Epe ligt tussen Apeldoorn, Amersfoort, Deventer en Zwolle. Een wandelsessie op de Veluwe is ook heerlijk in combinatie met een overnachting b.v. in een natuurhotel of natuurhuisje. 

https://www.dewitteberken.nl/

https://www.natuurhuisje.nl/vakantiehuisje/43957

https://www.opwelna.nl/accommodaties 

 

Op 9 oktober 2021 is de natuur- en wandelcoachdag. In het hele land kun je dan gratis kennismaken met natuur- en wandelcoaching. https://www.natuurenwandelcoachdag.nl/ 

Ik organiseer die dag een Mindfulnesswandeling om 9.00 uur in een groep en individuele wandelingen om 10.30 uur, 13.00 uur en 14.15 uur.

Start vanuit Natuurhotel de Witte Berken in Epe. https://www.dewitteberken.nl/nl/

Je kunt al een plek reserveren via info@elmiecoaching.nl 

 

Op 8 april 2021 werd het collectief van wandelcoaches.nl gelanceerd. Je kunt nu overal in Nederland bij een ervaren wandelcoach terecht. Lees ook mijn nieuwe Blog over code geel in organisaties, geschreven voor wandelcoaches.nl

  

   

Een journaliste van het AD heeft met me meegelopen. Lees hier het artikel van 9 april 2019:

https://www.ad.nl/delft/wandelcoach-praat-wandelend-over-stress-angsten-verdriet-of-verlies~adced65b/

   

  

Nieuwsbrief met tips hoe om te gaan met stress

Wanneer je deze regelmatig wilt ontvangen stuur dan even een mailtje naar info@elmiecoaching.nl

 

^ Naar boven