Wandelfoto

Een ontmoeting met jezelf maakt je leven rijker

Elmiecoaching biedt Counselling in de natuur 

Counselling is een kortdurende vorm van individuele psychosociale begeleiding, geschikt voor volwassenen, jongvolwassenen en studenten

Als register Counsellor ABvC ben ik gespecialiseerd in stress en Burn-out

Ik begeleid je ook bij hooggevoeligheid, rouw en verlies of emotionele problemen.

 

 

Neem jezelf en je klachten serieus en voorkom erger. Stel niet langer uit, maak een afspraak met me en laat je inspireren door de natuur. Ga op weg naar een gezond, vitaal en gelukkig leven, ondanks tegenslagen.

De meeste cliënten voelen na één wandeling al verlichting doordat ze anders gaan denken en anders gaan doen. Kom het gewoon ervaren wat een frisse wind door je haren en door je leven doet!  

 

Graag loop ik een stuk met je mee op jouw unieke pad. Ik begeleid je naar een liefdevolle verbinding met jezelf zodat je vol zelfvertrouwen 100% puur jezelf kunt zijn.

Maak een afspraak voor een plan op maat. 

 

 

Nieuws:   

Mijn buitenkantoren in Delfgauw en Epe op de Veluwe zijn prachtig fris en groen. Je bent van harte welkom voor een kennismaking met natuurcounselling. 

Epe ligt tussen Apeldoorn, Amersfoort, Deventer en Zwolle. Een wandelsessie op de Veluwe is ook heerlijk in combinatie met een overnachting b.v. in een natuurhuisje in de buurt.

https://www.natuurhuisje.nl/vakantiehuisje/43957

https://www.opwelna.nl/accommodaties

 

Op 8 april werd het collectief van wandelcoaches.nl gelanceerd. Nu kun je overal in Nederland bij een ervaren wandelcoach terecht. Lees ook mijn nieuwe Blog over code geel in organisaties

  

  

Begeleiding in Coronatijd:

De hele wereld ervaart chaos.

Word ook jij heen en weer geslingerd tussen je hoger levensdoel en je dagelijkse zorgen? Snak je naar rust en focus? Voel je je eenzaam? Je hoeft het allemaal niet alleen te doen. Ik begeleid je zodat je stoom af kunt blazen, rust en vertrouwen vindt en trouw kunt blijven aan je waarden en levensmissie. 

Wat er ook gebeurt: Je hebt altijd een keuze. Uit "De keuze, leven in vrijheid" van Edith Eva Eger 

 

  

Journaliste van het AD heeft met me meegelopen. Lees hier het artikel van 9 april 2019:

https://www.ad.nl/delft/wandelcoach-praat-wandelend-over-stress-angsten-verdriet-of-verlies~adced65b/

   

  

Nieuwsbrief met tips hoe om te gaan met stress

Wanneer je deze regelmatig wilt ontvangen stuur dan even een mailtje naar info@elmiecoaching.nl

 

^ Naar boven