Wandelfoto

Een ontmoeting met jezelf maakt je leven rijker

Elmiecoaching biedt Counselling al wandelend in de natuur 

Counselling is een kortdurende vorm van individuele psychosociale begeleiding, geschikt voor volwassenen, jongvolwassenen en studenten

Als register Counsellor ABvC begeleid ik je bij stress, Burn-out, hooggevoeligheid, onzekerheid, rouw, verlies of emotionele problemen.

  

Neem jezelf en je klachten serieus en voorkom erger. Stel niet langer uit, maak een afspraak en laat je inspireren door de rust en ruimte van de natuur. Ga op weg naar een gezond, vitaal en gelukkig leven, ondanks tegenslagen in het leven.

De meeste cliënten voelen na één wandeling al verlichting doordat ze anders gaan denken en anders gaan doen. Kom het gewoon ervaren wat een frisse wind door je haren en je leven doet!  

 

Graag loop ik een stuk met je mee op jouw unieke pad. Ik begeleid je naar een liefdevolle verbinding met jezelf zodat je vol zelfvertrouwen 100% puur jezelf kunt zijn.

Maak een afspraak voor een plan op maat. 

 

 

Nieuws: 

 

Natuur en gezondheid   

Wandelcoaching en natuurcoaching voelen als een natuurlijke manier om met je levensthema's aan de slag te gaan. Ontspannen en doelgericht op pad met de natuur als extra coach.

Agnes van den Berg is omgevingspsycholoog, gespecialiseerd in onderzoek naar natuur en gezondheid. Zij deed onderzoek naar de effecten van wandelcoaching en heeft aangetoond dat wandelcoaching werkstress en burnout klachten vermindert en bevlogenheid en zelfvertrouwen verhoogt. http://www.agnesvandenberg.nl/ 

 

Winter

Het is onrustig in de wereld en misschien ook wel in je eigen leven. Feiten kun je niet veranderen maar wel je reactie op de feiten. 

Hoe ga jij om met teleurstelling, stress, angst, frustratie of verlies? Je hebt meer mentale kracht en keuzemogelijkheden dan je denkt. Welkom voor een kennismaking in mijn ruime buitenkantoor, waar je kunt genieten van de stilte van de winter.

 

De nieuwsbrief van januari gaat over het boek van voormalig psychiater Bram Bakker "Oud zeer, over vroeger dat nog pijn doet"

Wanneer je 2 x per jaar een nieuwsbrief wilt ontvangen stuur dan een mailtje naar info@elmiecoaching.nl

 

^ Naar boven