Wandelfoto

Een ontmoeting met jezelf maakt je leven rijker

Elmiecoaching biedt Counselling al wandelend in de natuur 

Counselling is een kortdurende vorm van individuele psychosociale begeleiding, geschikt voor volwassenen, jongvolwassenen en studenten

Als register Counsellor ABvC begeleid ik je bij stress, Burn-out, hooggevoeligheid, onzekerheid, rouw, verlies of emotionele problemen.

  

Neem jezelf en je klachten serieus en voorkom erger. Stel niet langer uit, maak een afspraak en laat je inspireren door de natuur. Ga op weg naar een gezond, vitaal en gelukkig leven, ondanks tegenslagen in het leven.

De meeste cliënten voelen na één wandeling al verlichting doordat ze anders gaan denken en anders gaan doen. Kom het gewoon ervaren wat een frisse wind door je haren en je leven doet!  

 

Graag loop ik een stuk met je mee op jouw unieke pad. Ik begeleid je naar een liefdevolle verbinding met jezelf zodat je vol zelfvertrouwen 100% puur jezelf kunt zijn.

Maak een afspraak voor een plan op maat. 

 

 

Nieuws:   

Er is veel onrust in de wereld. Feiten kun je niet veranderen maar wel je kijk op het leven.

Hoe ga jij om met teleurstellingen, stress, angst, frustratie of verlies? Je hebt meer mentale kracht dan dat je denkt! Dat is heel goed in de natuur te ervaren. Je bent van harte welkom in mijn buitenkantoren in Delfgauw of Epe. Het is daar nu volop lente.  

   

Wandelcoaching is heerlijk en werkt fantastisch. Een frisse wind door je haren en je leven, samen ontspannen op pad naar het doel wat je wilt bereiken.

Agnes van den Berg is omgevingspsycholoog en hoogleraar natuurbeleving aan de Rijksuniversiteit Groningen. Zij deed onderzoek naar de effecten van wandelcoaching. Ze heeft in haar onderzoek aangetoond dat wandelcoaching werkstress en burnout klachten vermindert en bevlogenheid en zelfvertrouwen verhoogt. Het is onlangs gepubliceerd in het Journal of Environmental Psychology onder de titel “Walk it off”. http://www.agnesvandenberg.nl/ 

Een wandelsessie op de Veluwe is ook heerlijk in combinatie met een overnachting in een natuurhotel of natuurhuisje. 

 

Nieuwsbrief met tips hoe om te gaan met stress

Wanneer je deze regelmatig wilt ontvangen stuur dan even een mailtje naar info@elmiecoaching.nl

 

^ Naar boven