Wandelfoto

Een ontmoeting met jezelf maakt je leven rijker

Elmiecoaching biedt Counselling al wandelend in de natuur 

Counselling is een kortdurende vorm van individuele psychosociale begeleiding, geschikt voor volwassenen, jongvolwassenen en studenten

Als register Counsellor ABvC begeleid ik je bij stress, Burn-out, hooggevoeligheid, onzekerheid, rouw, verlies of emotionele problemen.

  

Neem jezelf en je klachten serieus en voorkom erger. Stel niet langer uit, laat je inspireren door de rust en ruimte van de natuur. Ga op weg naar een gezond, vitaal en gelukkig leven, ondanks de tegenslagen in het leven.

De meeste cliënten voelen na één wandeling al verlichting doordat ze anders gaan denken en anders gaan doen. Kom het gewoon ervaren wat een frisse wind door je haren en je leven doet!  

 

Ik begeleid je naar een liefdevolle verbinding met jezelf, zodat je ballast los kunt laten, je levensmissie ontdekt en vol zelfvertrouwen jouw unieke pad verder bewandelt. Je bent van harte welkom voor een kennismakingswandeling.

 

 

Nieuws: 

 

Gezond & Vitaal

Wandelcoaching en natuurcoaching voelen als een natuurlijke manier om met je issues aan de slag te gaan. Ontspannen en doelgericht op pad met de natuur als extra coach.

Agnes van den Berg is omgevingspsycholoog, gespecialiseerd in onderzoek naar natuur en gezondheid. Zij deed onderzoek naar de effecten van wandelcoaching en heeft aangetoond dat wandelcoaching werkstress en burnout klachten vermindert en bevlogenheid en zelfvertrouwen verhoogt. http://www.agnesvandenberg.nl/ 

 

Het lente weer

Feiten kun je niet veranderen, wel je reactie op de feiten. Hoe ga jij om met teleurstelling, stress, angst, frustratie of verlies? Je hebt meer mentale kracht en keuzemogelijkheden dan je denkt. Welkom in mijn buitenkantoor op de Veluwe. Laat je inspireren door de lente, de vele tinten groen, dartelende lammetjes, fluitende vogels en weidse landschappen.  

 

 

De nieuwsbrief van januari gaat over het boek van voormalig psychiater Bram Bakker "Oud zeer, over vroeger dat nog pijn doet"

Wanneer je 2 x per jaar een nieuwsbrief wilt ontvangen stuur dan een mailtje naar info@elmiecoaching.nl

 

^ Naar boven