Innerlijk rijk door rust, reflectie en resultaat.

Werkwijze

Hoe verloopt een counsellingtraject? 

Kennismakingsgesprek

We maken kennis met elkaar zodat je kunt ervaren of er een klik is en vertrouwen.

 

Intake

Ik houd van helderheid en duidelijkheid. Ik begeleid op maat en jij bent het vertrekpunt. 

Tijdens het intakegesprek verkennen we je vraag voor begeleiding en bespreken we het traject wat we gaan doorlopen. Alle gesprekken zijn erop gericht jou te stimuleren zelf aan te geven hoe jij jouw situatie beleeft en waar je naar toe wilt. Een counsellor werkt niet volgens een "standaardlijstje" maar houdt rekening met jouw eigen gevoelens, wensen en ervaringen. 

Traject

Een traject in de natuur bestaat afhankelijk van je vraag, meestal uit 3 tot 8 wandelsessies van 1,5 uur. Samen formuleren we het doel dat je aan het eind van het traject bereikt wilt hebben.

We gaan in gesprek over je belemmeringen, je gedrag, je persoonlijke drijfveren en successtrategieën. We doen ook oefeningen tussendoor: een wandelmeditatie, visualisaties, ademhalingsoefeningen, oefeningen met de natuur als spiegel en NLP-interventies. Door alle gesprekken en ervaringen komen je hoofd, je hart én je lichaam in actie. Je krijgt helderheid over jouw functioneren en komt tot de gewenste veranderingen.

Behalve de face-to-face contacten hebben we ook mailcontact tussen de afspraken door. Je krijgt gedurende het traject steeds meer inzicht in jezelf, je komt in beweging en je bereikt je uiteindelijke doel.

Jouw wensen zijn de routekaart, jouw innerlijke kern het kompas.

 

Algemene voorwaarden

Klachtenreglement

privacyverklaring

 

 

Stel je hebt ondanks mijn respectvolle inzet een klacht en we komen in een gesprek niet tot een oplossing, dan ben ik aangesloten bij de SCAG waar je met je klacht terecht kunt. Dat is het centrum voor klachten- en geschillen in de complementaire zorg

^ Naar boven